در ملاقات اول چگونه برخورد کنیم؟
در ملاقات اول چگونه برخورد کنیم و چگونه باشیم تا برای اولین ملاقات رنگی بپوشیم و بهترین جا برای قرار اول زن و مرد را می خوانید.
در ملاقات اول چگونه برخورد کنیم
بطور کل در هر قرار ملاقات و دیداری چه عاشقانه چه کاری و چه دوستانه اولین قرار بسیار تاثیر گذار و تعیین کننده خواهد بود و میتوان گفت که نتیجه هر ارتباطی به این بستگی دارد که در ملاقات اول چگونه برخورد کنیم.
در این مطلب در مورد ملاقات اولی که جهت آشنایی و ازدواج است صحبت می کنیم و نکات همه جانبه ای که در این ملاقت و نتیجه آن تاثیر گذار هستند را بیان کنیم.
نکته 1: چه لباسی بپوشیم
← انتخاب لباس در ملاقات اول بسیار مهم است چراکه آراستگی ظاهری اولین گزینه ای است که در لحظه اول دو طرف از یکدیگر دریافت می کنند.
← ملاقات اول جهت آشنایی دو نفر پیش از ازدواج یک ملاقات نیمه رسمی است پس ما نمی توانیم یک لباس بسیار رسمی یا یک لباس خیلی راحت بپوشیم.
← سعی کنید در این ملاقات از لباس های نیمه رسمی و ترجیحا ساده استفاده کنید و لباس پر زرق و برق و شلوغ استفاده نکنید.
← اینکه در ملاقات اول چه رنگی بپوشم هم بسیار مهم است و بنظر میرسد که ترکیب دو رنگ خنثی با یک رنگ گرم برای این ملاقات مناسب باشد.
← بطور مثال برای یک خانم پوشیدن یک کت در کنار یک شلوار جین تیره و یک روسری یا شال صورتی یا ارغوانی می تواند ترکیب مناسبی باشد.
برای آقایان نیز پوشیدن یک کت تک کرم رنگ در کنار یک پیراهن سفید و جین تیره می تواند انتخاب مناسبی باشد.
← طور کل همینکه بتوانید تعادل را رعایت کنید و لباس شما کاملا رسمی یا کاملا راحت نباشد کافی است و سعی کنید از رنگ های ملایم، خنثی و آرامش بخش در ترکیب لباس خود داشته باشید.
نکته 2: بهترین جا برای اولین قرار
← همانطور که گفتیم این ملاقات یک ملاقات نیمه رسمی است و همه چیز باید در حالت تعادل باشد. اینکه این ملاقات در کجا باشد مهم است چراکه باید هردو طرف در آن محیط احساس راحتی داشته باشند.
← اگر پیش از ملاقات از روحیه و علایق طرف مقابل شناخت نسبی دارید و این قرار ملاقات از طرف شما پیشنهاد شده است سعی کنید در مکان مورد علاقه طرف مقابل باشد مثلا یک کافه کتاب و …
← اگر ملاقات شما غیر منتظره است و شناخت قبلی ندارید سعی کنید این قرار در یک محیط عمومی اما آرام و دنج باشد مثلا یک کافه که جو مناسبی دارد یا یک رستوران آرام با فضای خانوادگی.
← این قرار ملاقات هرگز نباید در مکان های پر رفت و آمد یا محیط های بسیار خلوت و خارج از شهر باشد.
نکته 3: چگونه برخورد کنیم؟
← اینکه در در ملاقات اول چگونه برخورد کنیم چپونه برخورد رفتاری کنیم تاثیر زیادی در رفتار دارد که هرگونه رفتار غیر سنجیده می تواند روند مثبت آن را به هم بزند.
← در ملاقات اول آنچه که بسیار اهمیت دارد این است که نباید جو با راحتی بیش از حد و بی مورد به حاشیه کشیده شود و به کل مسیر صحبت عوض شود.
← این ملاقات همچنین نباید در حدی خشک و رسمی باشد که طرفین نتوانند احساس راحتی لازم را داشته باشند و آنچه لازم است را بیان کنند.
← زبان بدن در این مالاقات بسیار مهم است طرز نشستن، حرکت دست ها، حالات چهره، نحوه غذا خوردن و… همگی می تواند شما را یک فرد جذاب، کاریزماتیک، با اعتماد به نفس، قابل اعتماد و دوست داشتنی نشان دهد.
← از خندیدن با صدای بلند و بیش از اندازه بپرهیزید، پر حرفی نکنید و سعی کنید جملات کامل و کوتاه را انتخاب کنید، بیش از حد لازم در مورد خود اطلاعات ندهید.
سوالاتی که مهم نیستند حداقل برای دیدار اول را نپرسید، پرخوری نکنید، به چشمان طرف مقابل نگاه کنید و کاملا به صحبت های او توجه کنید و…
نکته 4 : در ملاقات اول چه بگوییم؟
← نباید فراموش کنید هدف از این قرار شناخت پیش از ازدواج است پس سعی کنید بر صحبت ها تسلط داشته باشید و اجازه ندهید که بحث به حاشیه و مسائل کم اهمیت کشیده شود.
← قبل از ملاقات یکبار دیگر آنچه که در مورد همسر آینده برای شما ملاک است و اهمیت دارد را مرور کنید و سعی کنید آن ها را در غالب سوالاتی ملایم و با فاصله از طرف مقابل بپرسید.
← سعی کنید اطلاعاتی در مورد خود را که فکر می کنید برای طرف مقابل در ملاقات اول اهمیت دارد را توضیح دهید.
← سعی کنید که از برنامه های مهمی که طرف مقابل برای خود دارد آگاه شوید . هدف های شغلی، برنامه ریزی برای زندگی، استقلال مالی و شخصیتی، هدف از ازدواج، خط قرمزها و ویژگی های اخلاقی از مسائل مهمی هستند که باید سعی کنید تا حد امکان در لا به لای صحبت های طرف مقابل به آن پی ببرید.
نکته 5: خودمان باشیم
← اشتباه بزرگی که معمولا اکثر افراد در این گونه قرار ها انجام میدهند این است که به شدت تلاش میکنند خود را از هر نظر کامل، بی نقص، ایده آل و توانمند نشان دهند.
← اینکه سعی کنیم رفتاری مبادی آداب، جذاب و برازنده داشته باشیم بسیار خوب است و هرچند که باید این رفتار ها با تمرین در ما همیشگی شوند و فقط مخصوص چنین دیداری نباشند اما اینکه سعی کنیم به هر شکل ممکنی خود را مطابق میل طرف مقابل نشان دهیم تا رای مثبت او را داشته باشیم عواقب خوشی نخواهد داشت.
← فرض کنید شما فردی درونگرا هستید و زیاد تمایل به جمع های شلوغ و غیر صمیمی ندارید حال اینکه طرف مقابل یک فرد برونگرای پر هیجان است.
اگر در میان صحبت های خود تظاهر کنید که شما نیز طالب روابط اجتماعی و رفت و آمدهای زیاد و پیوستن به چنین رفتارهایی هستید بعدها و با قرار گرفتن در زندگی مشترک بدون شک به مشکل خواهید خورد.
← پس بهتر است در عین تلاش برای رسیدن به نقاط مشترک و تفاهم نظر ، ویژگی های درونی و خلقیات و روحیات خود را سانسور نکنید.
نکته 6: خوددار باشید
← اولین دیدار با همسر آینده به این معنی است که شما آنالیز کنید که آیا طرف مقبال مطابق با ملاک ها، استاندارد ها و ایده آل های شما هست یا خیر.
← در هر صورت حتی اگر پیش از دیدار از طرف مقابل شناخت داشته اید یا خیر نباید به گونه ای رفتار کنید که طرف مقبال نظر مثبت یا منفی شما را بفهمد.
← فراموش نکنید که حتی در صورت منفی بودن نظرتان شما باید یک فرد سخاوتمند و بالغ به نظر بیایید نه اینکه به گونه ای رفتار کنید که نظر منفی شما باعث رنجش و تحقیر طرف مقابل شود.
← در صورت مثبت بودن نظرتان نیز نباید با هیجان زده شدن نشان دهیم که همه چیز تمام شده است و یا مستقیما از جملاتی استفاده کنید که نشان دهد نظرتان مثبت است.
← باید نشان دهید که از آشنایی با طرف مقابل خرسند هستید و احتیاج به فکر کردن دارید چراکه یک آدم بالغ در یک لحظه تصمیم نمیگیرد و بدانید که پس از این دیدار نیز فرصت برای ابراز نظر خواهید داشت.
نکته 7: صادق و روراست باشید
← هرگز سعی نکنید برای جلب نظر و به دست آوردن تایید یا تحسین طرف مقابل تظاهر کنید.
بطور مثال اگر طرف مقبال ابراز کرد که علاقه ای به اشتغال همسر خود ندارد و شما قصد اشتغال داشتن دارید نباید بگویید بعدا او را راضی خواهم کرد و تظاهر کنید که موافق هستید.
← بطور کل در مورد هر دو طرف نباید با این فرض که در آینده و پس از شروع زندگی مشترک او را تغییر خواهم داد یا نظر خود را تحمیل خواهم کرد تظاهر به تفاهم کنیم.
نکته 8: جمع بندی
← سعی کنید از مسائلی صحبت کنید که اصولی و اساسی هستند و وقت ملاقات را با صحبت های حاشیه ای و غیر ضروری سپری نکنید.
← صحبت های شما باید در راستایی باشند که در پایان ملاقات به یک جمع بندی نسبی در مورد ایده آل بودن یا نبودن طرف مقابل رسیده باشید.